Unreal Engine 5 PC Games in ontwikkeling

De Unreal Engine is een populaire game-engine die wordt gebruikt door veel computerspellen. Het spel is een first-person shooter die een grafische omgeving gebruikt die lijkt op de echte wereld. Deze motor is oorspronkelijk gemaakt door epische megagames en digitale extremen. In mei 1998 werd het spel gepubliceerd door GT Interactive. Tegen 2002 had het spel meer dan 1,5 miljoen exemplaren verkocht. Het was een van de eerste videogames die de technologie gebruikten.

De onwerkelijke motor is een zeer populaire game-engine. Deze nieuwe versie wint enorme populariteit met game-ontwikkelaars en verschillende hebben bevestigd dat ze het in hun projecten gebruiken. Naar verwachting zal deze krachtige game-motor zwaar gebruik in de volgende generatie consoles zien. De functies zijn meer realistische verlichting, complexere geometrie en geavanceerdere animatie. Niet alle games die de onwerkelijke motor gebruiken, zijn echter pc-games.

Epic-games blijft onwerkelijke motor 5 ontwikkelen en heeft onlangs verschillende titels bevestigd die het zullen gebruiken. Er wordt gezegd dat de nieuwe motor veel verbeteringen aanbiedt en een belangrijke kracht zou kunnen zijn in de volgende console-generatie. Er wordt ook gezegd dat de motor ook een grote sprong is in termen van het maken van geometrie, verlichting en animatie. Als je geinteresseerd bent in het spelen van onwerkelijk, moet je de vroege toegangsversie van het spel bekijken.

Previous PostNextNext Post